Koelcel met schuifdeur

Koelcel met schuifdeur gezocht? Bij Koelcel-kopen.nl hebben we koelcellen standaard of bijna op maat met de deur die u wenst. De schuifdeur is een populaire optie als u vaak in en uit de koelcel wilt rijden met bijvoorbeeld een heftruck. Lees hier alles over koelcellen met schuifdeuren.

Voor- en nadelen

Koelcellen kunnen worden geleverd met verschillende typen deuren, zoals de schuifdeur. Hierbij een aantal voor- en nadelen van het gebruik van een schuifdeur bij een koelcel:

  • Voordeel: de deur gaat automatisch open. Dit is met name handig als je met bijv. een heftruck of pompwagen vaak de koelcel in en uit wilt rijden.
  • Voordeel: de schuifdeur kan in verschillende maten worden geleverd. De meeste koelcellen worden op maat gemaakt en zo wordt er ook gekeken welke schuifdeur past bij de afmetingen van de koelcel. 
  • Voordeel: doordat de deur automatisch weer sluit, bespaar je energie.
  • Voordeel: een schuifdeur neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor kan de ruimte optimaal worden benut al moet je de ruimte ervoor toch ook vrijhouden
  • Nadeel: de prijs van een schuifdeur is een stuk hoger. Neem contact op voor de mogelijkheden en indicatie van prijsverschillen.
  • Nadeel: indien van toepassing meer elektronische installatie vereist voor het activeren van de schuifdeur.

Koelcellen voor verse producten

Onze specialisten zijn STEK-gecertificeerd en hebben zo de juiste papieren om koelcellen te installeren. Het is belangrijk dat dit goed gebeurd, omdat dit anders ten koste kan gaan van de kwaliteit van de koelcelinstallatie. Vaak wilt u producten voor langere tijd koelen en dan is het belangrijk dat de koelcel en de verschillende onderdelen goed werken. Met een split-koelinstallatie wordt dit optimaal ingezet, voor een maximaal rendement.

Welke koelcel past bij u?

Om dit goed in te kunnen schatten hebben we wat informatie nodig. De ruimte waar de koelcel komt te staan is van essentieel belang bij het bepalen van de grootte. Daarnaast is een grotere koelcel niet altijd beter. Hij moet ook efficiënt zijn, anders kan dit veel verloren energie betekenen. Daarom denken wij graag met u mee om te bepalen welke koelcel bij u past. In welke tijd wilt u producten koelen en hoe wilt u de koelcel binnen gaan? Dit zijn allemaal belangrijke elementen bij het kiezen van een koelcel.