Koelcel op maat

Op zoek naar een koelcel op maat? Koelcel-kopen.nl levert koel- en vriescellen op maat. De koelmotor kan zelfs in een andere ruimte worden geplaatst en door de modulaire panelen kan er altijd een maatoplossing worden aangeboden. 

Wij denken mee in de meest efficiënte plaatsing en inrichting van de koelcel.   

Koelcel bouwen

Deze koelcellen worden opgebouwd uit verschillende koelcel panelen, waardoor er een koelcel kan worden geplaatst in elke ruimte. Deze panelen kunnen op maat worden gemaakt. Er is dus een koelcel voor speciale afmetingen, met diverse verschillende hoeken of met schuin lopende wanden. Verder kan er voor iedere ruimte worden bekeken wat de mogelijkheden zijn. Echter is het niet altijd verstandig om een grotere koelcel te installeren, aangezien meer vierkante meters ook zorgt voor een hoger energieverbruik. 

Type wanden en deuren

Er zijn verschillende type wanden die kunnen worden gebruikt, zoals glazen wanden of extra dikke wanden. Hierdoor kan de koelcel op verschillende manieren worden opgebouwd. De meeste wanden zijn op maat te maken. De koelcellen kunnen verder worden geleverd met schuifdeuren, draaideuren of andere type deuren. Ook deze koelcel deuren kunnen bijna op maat worden gemaakt, zodat dit past op de plek die u in gedachten hebt.

Voor meer informatie, neem contact op via telefoon (06 57 57 30 60) of via e-mail (info@koelcel-kopen.nl) om direct een specialist te spreken. Wij helpen u graag verder!