Koelcel deur

Het kiezen van een deur van een koelcel kan een lastige keuze zijn. Er zijn verschillende soorten en materialen in meerdere breedtes en hoogtes. Het is zelfs mogelijk om meerdere deuren in een koelcel te plaatsen. De deuren zijn robuust opgebouwd en vaak opgebouwd uit isolerend PUR schuim. Hierdoor zijn de koelcel deuren geschikt voor industrieel gebruik.

Wij hebben de verschillende typen deuren op een rij gezet.

Schuifdeur koelcel

Een schuifdeur kan naar zowel naar de zijkant als omhoog schuiven. Als deze omhoog schuift, wordt dit een overhead deur genoemd. Verder zijn er qua bediening ook meerdere opties. Zo zijn er elektrische en niet-elektrische varianten. De standaard afmeting van een deur is breedte 80cm en hoogte 200 cm. Dit is de voordeligste oplossing. Voor andere maten neem contact op voor een indicatie van de prijs. Het voordeel van de schuifdeur is dat deze bij grotere maten makkelijk werkt en vaak weinig ruimte nodig heeft.

Draaideur koelcel

Een veel gebruikte deur voor een koelcel is de draaideur. Deze kan vaak worden geopend met een hendel, maar er zijn ook andere vergrendelingsvormen mogelijk. Het is zowel mogelijk om een deur linksom of rechtsom open te laten draaien. Wij kunnen samen nadenken over een ontwerp om te bepalen wat het beste bij u past.

Flappengordijn koelcel

Een flappengordijn kan helpen om de kou in een bepaalde ruimte te houden. Het voordeel van een flappengordijn is dat je de koelcel eenvoudig in en uit kunt gaan. De isolatiewaarde van een flappengordijn is wel lager. Daarmee zal het verbruik van de koelcel hoger uitvallen bij een flappengordijn als deur.

Bel met onze specialist (06 57 57 30 60) om te overleggen welke type deur het beste past bij uw situatie. Mailen kan naar info@koelcel-kopen.nl.