Koelcel stelling

Koelcel stellingen zijn optioneel toe te voegen bij de installatie van koelcellen. Ze dienen ervoor producten op te slaan in een koelomgeving. Hierdoor blijft de koelcel netjes georganiseerd. Er kan worden gewerkt met labels op de stellingen, zodat er een duidelijke indeling is. Sommige koelcellen zijn voorzien van speciale koelschappen die koelcelstellingen nodig hebben. Deze voordelen zorgen ervoor dat wij dit altijd aan zouden raden. Zo kunt u het maximale rendement uit de koelcel halen.

Materiaal koelcel stelling

Koelcelstellingen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of roestvrij staal. Het verschil zit hem in de prijs en de sterkte van het materiaal. Het meest gebruikte materiaal is aluminium, doordat het erg sterk is en goed bestand is tegen de kou in de koelcel. De stellingen zijn geschikt voor temperaturen tot -40° celcius.

Het formaat van de koelcelstelling is afhankelijk van het type koelcel dat wordt gebruikt. Vaak zijn deze stellingen modulair opgebouwd, waardoor er een stelling in meerdere formaten kan worden opgeleverd. Zo kunnen wij stellingen leveren in L-vorm of U-vorm. Het is belangrijk hier goed over na te denken, want dit kan tijd besparen bij het zoeken naar producten.

Koelcel stelling voor levensmiddelen en meer

Alle stellingen worden geleverd met hygiëne-certificaat HACCP, wat belangrijk is bij het gebruik met levensmiddelen. Wij leverden eerder al koelcel stellingen bij klanten zoals restaurants, slagerijen, bloemenwinkels, viswinkels, cafetaria's en meer in de voedselindustrie. Daarnaast kunnen er ook andere type stellingen worden ingericht.