Koelcel reparatie

Koelcellen worden steeds vaker gebruikt in winkels en bedrijven. Ze zijn een betrouwbare manier om voedsel, bloemen en drank en andere producten koel te houden. Helaas gaat er wel eens wat kapot aan een koelcel. Op deze pagina lees je alles over reparatie van koelcellen.

Hulp nodig bij de reparatie van een koelcel? Bel direct met onze monteur: 06 57 57 30 60


Wat kan er kapot gaan aan een koelcel?

Er zijn verschillende onderdelen die kunnen breken of vervangen moeten worden bij reparatie van een koelcel. Het kan zijn dat de koelmotor kapot is, de compressor of één van de accessoires

Wanneer moet je reparatie overwegen?

Als de koelcel niet meer goed werkt, is het verstandig om reparatie te overwegen. Soms kan het probleem ook opgelost worden door onderhoud uit te voeren of een andere onderdelen te vervangen. Koelcel-kopen.nl kan helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor reparatie of vervanging.

Hoe gaat reparatie in zijn werk? 

De reparatie van een koelcel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk om een erkende reparateur in te schakelen die verstand heeft van alle onderdelen. Zij kunnen beoordelen wat er precies aan de koelcel mankeert en welke reparatie nodig is. Vervolgens worden de benodigde onderdelen besteld en kan de reparatie beginnen.

Koelcel repareren: wat kost het? 

De kosten voor reparatie van een koelcel hangen af van het probleem en de benodigde reparatie. Het is daarom belangrijk om eerst een reparateur in te schakelen die een professioneel advies kan geven. Deze reparateur zal de kosten voor de reparatie met je doorrekenen.

Koelmotor reparatie 

Een defecte ventilator bij de koelmotor is een regelmatig voorkomende reparaties aan een koelcel. De reparatie van een ventilator is over het algemeen snel uitgevoerd. Het voordeel van het vervangen van een ventilator is dat de koelcel op deze manier ook energiezuiniger wordt.

Compressor reparatie

De reparatie van een compressor is iets ingewikkelder en duurder dan de reparatie van een ventilator. Deze reparatie vergt kennis van de producten. Neem contact met ons op, zodat wij met u kunnen nadenken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Accessoire reparatie

De reparatie van accessoires, zoals thermostaten of ventilatoren, is over het algemeen niet erg ingewikkeld of duur. Dit is overigens wel een moment om te kijken of de oude accessoires nog voldoen aan de wensen. Wij horen vaak dat er bij een reparatie ook accessoires worden gebruikt met nieuwe functionaliteiten, zoals een timer.

Wilt u advies over de reparatie van uw koelcel? Bel met onze monteur via 06 57 57 30 60 of neem contact op via e-mail: info@koelcel-kopen.nl.